Belépek Elfelejtettem a jelszavam

 


Együttműködő partnerek:

 

 

BékésDrén Kft. 

 


Békés Megyei Önkormányzat

 

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Megnyitó 2013.július 15.

Alázat, bátorság és kitartás

A 2013-as Dél-alföldi Talentum Akadémia július 15-én, hétfőn ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét, melyen Barkász Sándor, a DELTA alapítója, és Antal Zsolt, a képzési program vezetője köszöntötte a másod- és harmadéves diákokat. Beszédet mondott még Gajda Róbert országgyűlési képviselő, gyulai alpolgármester, Czégény Gyula, a Klebelsberg Intézmény Fenntartó Központ tankerületi igazgatója és Kovács Zsuzsanna a Harruckerm Közoktatási Intézmény intézményigazgatója.

            Barkász Sándor köszönettel és elégedettséggel fordult a diákokhoz. Köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a társadalmat csak olyanoknak szabad irányítani, akik tudnak dönteni és a DELTA hallgatói ebbe a szűk körbe tartoznak. Végül az alázatra épülő bátorság kulcsgondolatával zárta beszédét.

            Gajda Róbert személyes élményeivel és saját életútja elmesélésével próbálta arra ösztönözni a hallgatókat, hogy éljenek a DELTA által nyújtott lehetőségekkel, és kimagasló képességeiket elsősorban Békés megyében hasznosítsák.

Czégény Gyula már ismerősként köszöntötte a társaságot, és a következő gondolatra hívta fel a figyelmet: a „siker és a gazdagság minden ember vágya. Kérdés, mit vagytok hajlandóak eladni érte”.

            Kovács Zsuzsanna az alázat fontosságára terelte vissza a diákok figyelmét, „alázat a munka és a feladat iránt” – fogalmazott. Arra késztette a hallgatókat, hogy minél több boldog élményt és emléket vigyenek magukkal útravalóul.

A megnyitót végül Antal Zsolt köszöntője zárta, aki a bátorság és alázat kulcstényezőket a kitartás erényével egészítette ki. Fontosnak tartotta megemlíteni, hogy a DELTA társadalmi program egyedülálló a világon, hiszen nincs még egy kezdeményezés, ami a vezetői képességet, mint tehetséget keresi és támogatja.


 
 
         

 
 
         

 
 

  Fotó: ZENTAI PÉTER  
Dél-Alföldi Talentum Akadémia © 2011 - Minden jog fenntartva!

Dél-Alföldi Talentum Akadémia

info@deltaakademia.hu
+36 70 6064058+36 70 6064058