Belépek Elfelejtettem a jelszavam

 


Együttműködő partnerek:

 

 

BékésDrén Kft. 

 


Békés Megyei Önkormányzat

 

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Szakértői testület

Czégé Zoltán,
a PI Europe magyarországi képviselője, HR tanácsadó


Mielőtt Czégé Zoltán csatlakozott 2005-ben a PI Europe csapatához, már 15 évet töltött az üzleti életben.

A mérnöki diploma 1986-os megszerzés után Zoltán 1992-ben szerzett közgazdasági diplomát, majd 1994-ben felsőfokú külkereskedelmi szakképesítést.

A 90-es évek elején egy kárpátaljai beruházáson dolgozott, majd az évtized végéig egy borsodi vegyipari nagyvállalat kereskedelmi igazgatója mellett. A vegyipari kereskedelmi munka után került egy miskolci járműjavítóba, ahol logisztikai vezetői posztot töltött be.

2002-ben területi logisztikai menedzser lett a Maersk Logistics Hungary Kft.-nél, egyben vezetője a cég Jabil Circuit Gyártó Kft. Cisco üzletágánál történő operációjának.A Maersk cégcsoporton belül dolgozott 2005 elejéig, amikor már a vállalat budapesti központjában töltött be kereskedelmi pozíciót.Zoltán ezután a Top Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-nél dolgozott tovább, majd 2005 végén lett Associate a PI Europe Ltd.-nél.2005 végétől végzi a PI Europe Ltd. tanácsadó cég magyarországi képviseletét. A tevékenység során számos projektet és tréninget vezetett nemzetközi vállalatok magyarországi leányvállalatánál, magyar nagyvállalatoknál, KKV szektorba sorolható gazdasági és nonprofit szervezetekben és önkormányzatoknál.Zoltán jelenleg Kertész Andrea konzultánssal együtt dolgozik a képviselet miskolci irodájában.

 

 


 

Dr. Kozma Gábor,
rektor, Gál Ferenc Hittudományi Főiskola

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Czégény Gyula,
Tankerületi igazgató -  Békéscsabai tankerület

 

 

 

Dél-Alföldi Talentum Akadémia © 2011 - Minden jog fenntartva!

Dél-Alföldi Talentum Akadémia

info@deltaakademia.hu
+36 70 6064058+36 70 6064058