Belépek Elfelejtettem a jelszavam

 


Együttműködő partnerek:

 

 

BékésDrén Kft. 

 


Békés Megyei Önkormányzat

 

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Diákjaink tapasztalatai

DELTA 2011/ I. évfolyamos hallgató írták:

 

Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskola és Kollégium / Szűcs Gábor 

"…… A DELTA egy bizonyos személyiségtípus kiszűrésére helyezte a hangsúlyt. Az innovatívan gondolkodó, magas belső hajtóerővel rendelkező diákok kiszűrésére. …. Amikor 2011 nyarán bekerültem a programba és "bevonultam" a nyári táborba, valósággal megdöbbentett az a motiváció, amivel a többi bekerült diák rendelkezett, rendelkezik. Az én generációm körében a céltalanság sajnálatos módon eléggé általános jelenség, így találkozni olyanokkal, akik teljesen konkrét célokkal rendelkeznek és árkon-bokron képesek keresztülmenni a megvalósításuk érdekében tényleg megdöbbentő, és magas fokon inspiráló volt számomra. ……..

 

Hunyadi János Közoktatási Intézmény, Mezőkovácsháza / Alexa István

            "….Tesztem eredményével bejutottam a Dél-alföldi Talentum Akadémia első évfolyamába, ami nagyban megváltoztatta a világra való nézeteimet. Nemcsak felnyitották a szemem, hogy tudás és alázat nélkül nincs eredmény az életben, hanem rengeteg új ismerettel is gazdagodtam a nyár folyamán, végül, de nem utolsó sorban olyan emberekkel ismerkedhettem, meg akikkel nem valószínű, hogy találkoztam volna (nem csak az előadókról beszélek, hanem a koordinátorokról és a társaimról is).........

 

Péter András Gimnázium, Szeghalom / Dürgő Dávid

"……..Amikor megkaptam az értesítést, hogy felvételt nyertem, felvetődött bennem a kérdés, hogy részt vegyek-e a táborban, mivel nem rendelkeztem bővebb információval és nem tudtam másoktól megérdeklődni, mit is takar ez a szervezet, mert mi voltunk az első évfolyam. De visszagondolva, nagyon jó döntést hoztam, amikor jeleztem a részvételi szándékomat és szerencsésnek érzem magam, valamint büszke vagyok rá, hogy a Dél-alföldi Talentum Akadémia tagja lehetek. ......"

 

Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium és Szakképző Iskola / Góz Natália

"…….Már az Akadémia felkarolt tagja vagyok és örülök, hogy beválasztottak a programba. Személy szerint sok új tapasztalatot gyűjtöttem az Akadémián. Rengeteg sikeres és befolyásos emberrel ismerkedhettem meg, és az előadásikon részt vehettem Számtalan kulturális és szabadidős programot szervezett a DELTA nekünk, olyanokat is, amelyekre nem lett volna alkalmunk elmenni nélkülük. A szerzett tudást és élményeket hasznosíthatjuk a későbbiekben, és ezek segítenek a céljaink elérésében. Köszönöm az iskolának az esélyt, hogy kitölthettem a kérdőívet és remélem, hogy még sok diák fog bekerülni a gimnáziumból az Akadémiába. ...."

 

Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium/ Horváth Kitti

"......A DELTA ( Dél-alföldi Talentum Akadémia) egész évben segítségünkre van, bármikor fordulhatunk a szervezőkhöz, problémáinkkal, ötleteinkkel. Számos olyan fiatalnak ad segítséget, akik önmaguktól nem lennének képesek ilyen volumenű előadásokon részt venni. ...."

 

Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium / Kovács Boglárka Andrea

"…… bízom benne, hogy tapasztalataim alapján megnyerte tetszését a Dél-alföldi Talentum Akadémia! Csak bátorítani tudom döntésében, hogy működjön együtt a Belvár és a DELTA! Minden fiatalnak szükséges egy támogató erő, egy mentor, ami segíti őt a kibontakozásban, útján, pályáján! Ami közös nevezőre viszi a hasonló fiatalokat! Ezt a DELTA nyújtani tudja, hiszen színvonalas, modern, rugalmas, nem kerül semmibe, világi, színes, hiánypótló, egyedi képzési rendszerű, és legfőképpen : szeretik a diákjai, igény van rá! Mint elégedett, lelkes hallgatója, diákja, mentorálltja a programnak, szívesen ajánlom bárkinek ezt a lehetőséget! ...."

 

Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium / Kovács Eszter

"……lehetőségünk nyílt megismerkedni a mentorprogrammal, a vezetőkkel, illetve azzal, hogy miért is lettünk kiválasztva. A DELTA rávilágított arra, hogy a bennem rejlő lehetőségeket ki kell használnom, és hogy a tehetség – vezetői készség – nem elegendő, hiszen tanulás és szorgalom nélkül nem tudom kamatoztatni. A nyári akadémia során számos neves előadóval találkoztam. Dr. Borókai Gábor és Dr. Kamuti Jenő előadása nagyon tanulságos volt. Reményeim szerint a hároméves mentorprogramban rengeteg tapasztalatot szerzek, és a DELTA segítségével a megfelelő szakmai gyakorlathelyeket is sikerült megtalálnom. ...."

 

Szlovák Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium / Laczkó Gábor

"…… Mielőtt részt vettem volna a táborban, nem is gondoltam, hogy ilyen képességekkel rendelkezem, az egy hét alatt a neves előadók több dologra is rádöbbentettek. Így szerintem nagyon nagy szükség van ezen lappangó képességek kiszűrésére, hiszen az iskola többnyire a tanulmányi alapon való szűréssel foglalkozik, ez nem is feladata, de könnyen belátható, hogy a mai világban erre rendkívüli szükség van.  Különösen jónak tartom, hogy egy ilyen jellegű alapítvány elsőként Békés megyében vállalta fel ezt a feladatot. ...."

 

Szegedi Kiss István Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium / Mészáros Márk  

"……Első évfolyamos DELTA hallgatóként tudatosult bennem, milyen adottságokkal, tehetséggel rendelkezem, s ezen adottságokat hogyan tudom fejleszteni, hasznosítani a jövőben. ….. Az akadémia vezetőképzése hatalmas lehetőség az érettségi utáni iránymutatásban, melynek a gimnázium óvó falai elhagyása után nagy szükségét érzem.  ..."

Ady Endre- Bay Zoltán Gimnázium és Középiskola / Szabó Nikolett 

"…… az akadémia által küldött teszt kitöltésére, ami az órából ugyan pár percet vont csak el, azonban ez a pár perc az arra kiválasztottaknak hatalmas változással ért fel. …. A Barkász Sándor által alapított DELTA Akadémia olyan lehetőségeket biztosít a jövő generációja számára, ami utat mutat, segít az előrehaladásban és nem utolsó sorban felkészít minket a nagybetűs élet minden szépségére és buktatójára egyaránt……… létezik egy hely, ahol önmagunk lehetünk és megvalósíthatjuk az álmainkat, de ez nem a képzelet birodalma, hanem a DELTA Akadémia.

 

 

Dél-Alföldi Talentum Akadémia © 2011 - Minden jog fenntartva!

Dél-Alföldi Talentum Akadémia

info@deltaakademia.hu
+36 70 6064058+36 70 6064058